
Wielu rodziców stoi przed nie lada dylematem - co dać swoim pociechom do przegryzenia np. w szkole albo na wycieczce co nie będzie pełne cukru oraz niezdrowych składników? Rozwiązaniem mogą być zdrowe i pożywne przekąski z... pieczywa. O tym - w kolejnej odsłonie naszej serii związanej ze zdrowym pieczywem - opowie nam Pani Agnieszka z ursynowskiej piekarni Dobry Chleb.
W pierwszej części naszej serii rozmawialiśmy o tym Kiedy pieczywo jest zdrowe? Poznaliśmy historię piekarni Dobry Chleb oraz tajniki wypieku zdrowego pieczywa. W kolejnej odsłonie rozmawiamy o zdrowych przekąskach, które mogą być idealnym rozwiązaniem dla dzieci ale także dorosłych, którzy szukają pomysłu na zdrową przekąskę.
Jeśli zainteresował Państwa ten temat, szukacie pomysłów na zdrowe żywienie to zapraszamy do obejrzenia naszego materiału. Nasze materiały znajdziecie również na platformie YouTube - Kanał Warszawski. Zachęcamy do polubienia i zasubskrybowania! A już za tydzień kolejny odcinek naszej serii z panią Agnieszką z piekarni Dobry Chleb.
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Komentarze opinie