
Jaki jest chleb każdy... wie. Jednak okazuje się, że nie do końca. Istnieje wiele rodzajów pieczywa jak również mąki z jakiej można je wypiekać. Jedne są zdrowsze inne nie. Jeśli szukacie pieczywa, które nie będzie wywoływać negatywnych skutków dla waszego organizmu zobaczcie nasz materiał.
Aby poszukać odpowiedzi na to pytanie odwiedziliśmy jedną z ursynowskich piekarni rzemieślniczych - Dobry Chleb, w której rozmawiamy z właścicielką panią Agnieszką na temat sposobów wypiekania zdrowego pieczywa.
Pani Agnieszka wspólnie z partnerem prowadzą swoją piekarnię od kilku lat. Jednakże doświadczenie mają znacznie bogatsze. Skąd mają receptury na doskonałe, włoskie wypieki? Skąd pochodzi mąka? Jak zdobyli tak cenną wiedzę? Oraz przede wszystkim - w jaki sposób pieką tak dobre i zdrowe pieczywo? - to wszystko prezentujemy w naszym materiale video. Zapraszamy do obejrzenia!
Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.
Komentarze opinie